Clownscursus | Hilde Schoonbeek

clownscursus

Ontdek de clown in jezelf

Hoe zou het zijn om de clown in jezelf te ontdekken? Om jezelf te durven zijn, je successen en mislukkingen te delen met je publiek en vol aandacht te zijn in het hier-en-nu? Om met meer mildheid en humor te kijken naar je minder fijne eigenschappen en overtuigingen? Door in het clownspel te duiken en de clown in jezelf te ontdekken, word je je meer bewust van hoe jij in elkaar zit. Met deze inzichten kun je je voordeel doen in je dagelijks leven. Vind je dat spannend? Dat kan ik me goed voorstellen. Weet dan dat ik in kleine groepen werk (max. 12 personen) waarbij ik zorg voor een veilige omgeving voor iedere deelnemer. Spanning maakt vaak snel plaats voor plezier en ontspanning!

 

clownscursus - Hilde laat je zien!


Hilde
Samen spelen
Kwetsbare speelse spanning
Knipogend omarmen van eigenaardigheden
Contact

–  Deelnemer Clownscursus

Cursusprogramma seizoen 2018-2019

deelnemer clownscursus

Kennismakingsdagen

Jezelf een dag trakteren op een kennismaking met de clown in je zelf. Dichtbij je eigen ik komen en het contact met de ander aangaan. Op zo’n dag kun je een hele dag lekker spelen en de clown in jezelf naar boven halen.  Je kan kiezen uit twee momenten in dit seizoen om mee te doen aan een losse speeldag:

Wanneer:
– 2 maart 2019 (vol!)
– 8 juni 2019
Waar: ‘de Schuur, Papaverweg 65 in Zwolle
Prijs:  75 euro p.p.* inclusief koffie/thee, lekkers en fruit.

Je kan deze trainingsdag doen om te kijken of een van mijn cursussen iets voor je is, maar het is ook heel geschikt als ‘losse’ trainingsdag en om anderen te ontmoeten.
* Als je na de kennismakingsdag deelneemt aan één van mijn cursussen dit seizoen, ontvang je 40 euro retour van de kosten van deze dag.

Voor al mijn workshops en cursussen geldt dat er plek is voor minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Inschrijven kennismakingsdag ›

Heb het als een enorm waardevolle dag ervaren, afgelopen zaterdag. Al spelend aan het werk zijn, erg leuk om te doen en te ervaren (en af en toe ook wel erg spannend).

Renita Kooijman (53 jaar) - deelnemer kennismakingsdag

Hoe heerlijk is het om in een drukke werkweek een avondje lekker te spelen. Te spelen met de clown in je zelf en in anderen. En Hilde laat echt zien. Ze laat je naar jezelf kijken. Ze laat je naar anderen kijken. En ze moedigt je aan om je te laten zien. Het lijkt allemaal zo eenvoudig.

Ard Broos (48 jaar) - deelnemer 'de eenvoud van de clown'

Improvisatie avonden voor (beetje) ervaren clowns

Elke maand een avond lekker spelen, clowns acts improviseren en andere clowns ontmoeten. Als je al eerder iets aan clownstraining hebt gedaan en je wilt je spel ontwikkelen of lekker in de flow blijven, meld je dan aan voor deze woensdagavonden. Je kan nog instromen! Dit seizoen nog 6 avonden te gaan.

2019

16 januari

13 februari

13 maart

17 april

15 mei

12juni

Waar: speelzaal ‘de Schuur’, Papaverweg, Zwolle

Prijs:  177,– euro p. p. voor 6 avonden

Inschrijven clown-speelavonden ›

 

Met de clown het nieuwe jaar in!

Aan het begin van 2019, in die saaie januari-maand, werk ik 3 dagen met je aan thema’s als in beweging komen, je impulsen volgen en zin maken. De clown helpt daarbij en brengt ons tot creativiteit. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar. Drie dagen dicht achter elkaar om in de flow te blijven en toch ruimte er tussen om opgedane ervaring te laten inwerken. Nog 2 plaatsen vrij! Zaterdag gaan we beginnen.
Wanneer: 12, 18 en 23 januari 2019
Waar: in de lichte zaal van DansLab in DOAS (De Oude Ambachtsschool), Mimosastraat 1 in Zwolle

Prijs: 225,– euro p. p.

 

De Passie van de clown

In het voorjaar van 2019, te beginnen in het paasweekend, geef ik de cursus ‘de passie van de clown’. Een mooier moment om te beginnen met deze cursus kan ik niet bedenken. In deze cursus gaan we aan de slag met de overgave van de clown, leven zonder reserves, niet meer op de handrem, voluit ja zeggen tegen dat wat er is en er mee spelen. Dat levert bevrijding en lichtheid op.

Wanneer: zaterdag 20 april (hele dag) + 6 dinsdagavonden: 23 april, 7, 14, 21 en 28 mei en 4 juni 2019
Waar: ‘de Schuur’, Papaverweg, Zwolle

Prijs: 275,– euro p.p.

 

Meer informatie gebruik het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 06 14 161 632.

De eenvoud van de clown

Ik neem je mee in de leefwereld van de clown en laat je zien hoe de openhartigheid en eenvoud van de clown jou kunnen verrijken. De cursus is geschikt voor beginnende clowns. Je kan je alvast aanmelden voor de cursus die ik in het najaar van 2019 geef. Dan houd ik je op de hoogte.

Wanneer: najaar 2019, een zaterdag en 6 avonden in oktober-november
Waar: in Zwolle, locatie volgt.

Prijs:  275 euro p.p. incl. koffie/thee en koekjes.

Inschrijven clownscursus ›

Ik wil meer informatie

Bel Hilde 06 141 61 632
Stuur een mail naar info@hildelaatjezien.nl
Of ga naar contact en laat je gegevens achter, dan belt Hilde jou.